Agenda conducerii

Evaluarea rezultatelor activităților desfășurate în anul 2018 de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență
În data de 07.02.2019, comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin participă la Evaluarea rezultatelor activităților desfășurate în anul 2018 de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, care se desfășoară la sediul Palatului Administrativ din Reșița.

Evaluarea rezultatelor activităților desfășurate în anul 2018 de Instituția Prefectului Județul Caraș-Severin
În data de 07.02.2019, comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin participă la întâlnirea de prezentare a Raportului de evaluare a rezultatelor activităților desfășurate în anul 2018 de Instituția Prefectului Județul Caraș-Severin, care se desfășoară la sediul Palatului Administrativ din Reșița, începând cu ora 11.00.

Exercițiu de cooperare
În data de 07.02.2019, comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin participă la un exercițiu de cooperare pentru gestionarea unei situații de urgență cu risc radiologic, dar şi pentru gestionarea unor situații de urgență generate de producerea unor incendii, care se desfășoară la Spitalul Staționar I din Reșița, în intervalul orar 09:00-11:00.

Ședința Centrului de Combatere a Bolilor al Județului Caraș-Severin
În data de 29.01.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, în calitate de membru al Unității Locale de Decizie, participă la Ședința Centrului de Combatere a Bolilor al Județului Caraș-Severin.

Evaluarea activității Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin
În data de 18.01.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Inspectoratul de Poliție Judetean Caraș-Severin.

Evaluarea activității Secției de Pompieri Moldova Nouă
În data de 17.01.2019, prim-adjunctul inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, locotenent colonel Cozariuc George, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Secția de Pompieri Moldova Nouă.

Ședinţa Colegiului Prefectural Caraş-Severin
În data de 17.01.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, participă la şedinţa Colegiului Prefectural Caraş-Severin.

Evaluarea activității Detașamentului de Pompieri Caransebeș
În data de 15.01.2019, prim-adjunctul inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, locotenent colonel Cozariuc George, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Detașamentul de Pompieri Caransebeș.

Evaluarea activității Detașamentului de Pompieri Reșița
În data de 14.01.2019, prim-adjunctul inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, locotenent colonel Cozariuc George, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Detașamentul de Pompieri Reșița.

Evaluarea activității Inspectoratului de Jandarmi Judetean “Gl.bg. Vasile ZORZOR” Caraș-Severin
În data de 11.01.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Inspectoratul de Jandarmi Judetean “Gl.bg. Vasile ZORZOR” Caraș-Severin.

Evaluarea activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al județului Caraș-Severin
În data de 07.01.2019, comanda inspectoratului participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraș-Severin.

Comments are closed.