Agenda conducerii

Evaluarea activității Secției de Pompieri Oravița
În data de 27.01.2020, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Cristinel CONERU, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2019 de către Secția de Pompieri Oravița.

Evaluarea activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al județului Caraș-Severin
În data de 20.01.2020, comanda inspectoratului în prezența prefectului județului Caraș_Severin, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2019 de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraș-Severin.

Exercițiul național ForFirEx2019
În perioada 23-26.09.2019, comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin participă la Exercițiul Național ForFirEx 2019 cu tema ”Activitatea structurilor de conducere și intervenția integrată în cazul producerii unor incendii la fondul forestier”.

Ziua Pompierilor din România
În data de 13.09.2019, comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin participă la Ceremonialul militar şi religios organizat cu prilejul Zilei Pompierilor din România, care se desfășoară la sediul inspectoratului din Reșița, str. Castanilor nr. 123.

Simpozionul ”Semnificaţia zilei de 13 septembrie. Cooperarea pompierilor din structurile serviciilor profesioniste cu administraţia locală, serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă”
În data de 11.09.2019, prim-adjunctul inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, locotenent colonel Cozariuc George, participă la Simpozionul ”Semnificaţia zilei de 13 septembrie. Cooperarea pompierilor din structurile serviciilor profesioniste cu administraţia locală, serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă” care se desfășoară la Muzeul Banatului Montan din Reșița.

Ședinţa ordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin
În data de 14.08.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, participă la şedinţa ordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia este prezentat raportul de activitate al CJSU Caraș-Severin pe semestrul I al anului 2019.

Ziua Imnului Național al României
În data de 29.07.2019, prim-adjunctul inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, locotenent colonel Cozariuc George, participă la Ceremonialul militar şi religios organizat cu prilejul Zilei Imnului Național al României în Reșița, Parcul Tricolorului.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență – etapa interjudețeană
În perioada 11-12.07.2019, comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin participă la activitățile desfășurate în cadrul concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență – etapa interjudețeană, care se desfășoară pe stadionul municipal din Caransebeș.

Instruire pe probleme de administrație publică
În data de 27.06.2019, prim-adjunctul inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, locotenent colonel Cozariuc George, participă la o instruire pe probleme de administrație publică cu reprezentanți ai unităților administrativ-teritoriale cărășene în orașul Băile Herculane.

Ziua Drapelului Național al României
În data de 26.06.2019, prim-adjunctul inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, locotenent colonel Cozariuc George, participă la Ceremonialul militar şi religios organizat cu prilejul Zilei Drapelului Național al României în Reșița, Parcul Tricolorului.

Concursul ”Cu viața mea apăr viața” – etapa interjudețeană
În data de 07.06.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, participă la festivitatea de deschidere a concursului cu tematică de protecție civilă dedicat elevilor, ”Cu viața mea apăr viața” – etapa interjudețeană, care se desfășoară la Colegiul Economic al Banatului Montan din Reșița.

Ziua Eroilor
În data de 06.06.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, participă la Ceremonialul militar şi religios organizat cu prilejul Zilei Eroilor în Reșița, Parcul Tricolorului.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență
În data de 04.06.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, participă la festivitatea de deschidere a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, care se desfășoară pe stadionul ”Mircea Chivu” din Reșița.

Concursul ”Cu viața mea apăr viața”
În data de 29.05.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, participă la festivitatea de deschidere a concursului cu tematică de protecție civilă dedicat elevilor, ”Cu viața mea apăr viața”, care se desfășoară la Colegiul Economic al Banatului Montan din Reșița.

Concursul ”Prietenii pompierilor”
În data de 22.05.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, participă la festivitatea de deschidere a concursului cu tematică de prevenire și stingere a incendiilor dedicat elevilor, ”Prietenii Pompierilor” care se desfășoară pe stadionul ”Mircea Chivu” din Reșița.

Programul ”Salvator din pasiune”
În data de 18.05.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, participă la festivitatea de deschidere a cursului de prim-ajutor de bază pentru cea de-a patra serie de voluntari înscriși în cadrul Programului de voluntariat ”Salvator din pasiune”.

Ședinţa Colegiului Prefectural Caraş-Severin
În data de 18.04.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, participă la şedinţa Colegiului Prefectural Caraş-Severin.

Atelierul de lucru „Paza bună trece primejdia rea”
În data de 04.04.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel și prim-adjunctul inspectorului șef, locotenent colonel Cozariuc George, participă la Atelierul de lucru „Paza bună trece primejdia rea”. Atelierul de lucru este dedicat tuturor factorilor implicaţi în realizarea şi menţinerea cerinţei fundamentale ”securitatea la incendiu” și cu atribuții în proiectarea și executarea construcțiilor (arhitecţi, proiectanţi, executanţi, verificatori de proiecte).

Ședinţa ordinară a Consiliului Județean Caraş-Severin
În data de 28.03.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, participă la şedinţa ordinară a Consiliului Județean Caraş-Severin, în cadrul căreia este discutată implementarea proiectului ”Rețea comună durabilă pentru situațiile de urgență din Banat”.

Ședinţa Colegiului Prefectural Caraş-Severin
În data de 21.03.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, participă la şedinţa Colegiului Prefectural Caraş-Severin.

Evaluarea rezultatelor activităților desfășurate în anul 2018 de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență
În data de 07.02.2019, comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin participă la Evaluarea rezultatelor activităților desfășurate în anul 2018 de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, care se desfășoară la sediul Palatului Administrativ din Reșița.

Evaluarea rezultatelor activităților desfășurate în anul 2018 de Instituția Prefectului Județul Caraș-Severin
În data de 07.02.2019, comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin participă la întâlnirea de prezentare a Raportului de evaluare a rezultatelor activităților desfășurate în anul 2018 de Instituția Prefectului Județul Caraș-Severin, care se desfășoară la sediul Palatului Administrativ din Reșița, începând cu ora 11.00.

Exercițiu de cooperare
În data de 07.02.2019, comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin participă la un exercițiu de cooperare pentru gestionarea unei situații de urgență cu risc radiologic, dar şi pentru gestionarea unor situații de urgență generate de producerea unor incendii, care se desfășoară la Spitalul Staționar I din Reșița, în intervalul orar 09:00-11:00.

Ședința Centrului de Combatere a Bolilor al Județului Caraș-Severin
În data de 29.01.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, în calitate de membru al Unității Locale de Decizie, participă la Ședința Centrului de Combatere a Bolilor al Județului Caraș-Severin.

Evaluarea activității Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin
În data de 18.01.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Inspectoratul de Poliție Judetean Caraș-Severin.

Evaluarea activității Secției de Pompieri Moldova Nouă
În data de 17.01.2019, prim-adjunctul inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, locotenent colonel Cozariuc George, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Secția de Pompieri Moldova Nouă.

Ședinţa Colegiului Prefectural Caraş-Severin
În data de 17.01.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, participă la şedinţa Colegiului Prefectural Caraş-Severin.

Evaluarea activității Detașamentului de Pompieri Caransebeș
În data de 15.01.2019, prim-adjunctul inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, locotenent colonel Cozariuc George, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Detașamentul de Pompieri Caransebeș.

Evaluarea activității Detașamentului de Pompieri Reșița
În data de 14.01.2019, prim-adjunctul inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, locotenent colonel Cozariuc George, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Detașamentul de Pompieri Reșița.

Evaluarea activității Inspectoratului de Jandarmi Judetean “Gl.bg. Vasile ZORZOR” Caraș-Severin
În data de 11.01.2019, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, colonel Coneru Cristinel, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Inspectoratul de Jandarmi Judetean “Gl.bg. Vasile ZORZOR” Caraș-Severin.

Evaluarea activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al județului Caraș-Severin
În data de 07.01.2019, comanda inspectoratului participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraș-Severin.

Comments are closed.